torstai 21. helmikuuta 2013

Another day in Reaktori.
Tervehdys!

Kolmas päivä vierähti Suvilahden Kattilahallissa nopeasti. Innokkaimmat pelaajat olivat paikalla jo heti yhdeltä kun ovet Reaktoriin avautuivat. Päivän ohjelmaan kuului tanssikilpailua, koristurnausta, vapaamuotoisia 1 vs. 1 otteluita sekä muutenkin vapaata palloilua. Upeinta on nähdä kuinka nuoret yrittävät parantaa taitojaan ja näyttää parastansa eri kilpailuissa. Tänään myös järjestyksenvavojista koostuva joukkue pelasi reilua peliä Yökoripallon työntekijöitä (Teemu, Jama, Shafi) vastaan.


 Järjestyksenvalvojilta oli nähtävissä kovaa yritystä  3 vs. 4 pelissä. Kannustusta riitti ja tunnelma oli mahtava.
 Peli oli mielenkiintoinen ja molemmat joukkueet saivat tehtyä pisteitä. Tällä kertaa kuitenkin voiton vei Yökoriksen työntekijät.Rohkeimmat nuoret halusivat testata taitojaan 1 vs. 1 tilanteissa isompia kavereita vastaan. Näin nuoret myös pääsivät helposti tutustumaan apuohjaajiin."Hop hop hop"
    Pelailu on varmasti antanut nuorille uusia taitoja pelikentälle.

Kuvassa Samira, vuoden 2012  Yökoripallon logon ja sloganin vieressä päällään uusi Yökoris-paita.


Helmikuun ajan on ollut käynnissä uusi slogan skaba, jonka tarkoituksena on ollut kehittää uutta mainoslausetta vanhan sloganin ''Join the Move'' sijalle. Sloganissa tulisi näkyä Yökoriksen käytännön ajatusmalli eli toiminnan, yhteisöllisyyden ja tuen tarjoaminen. Parhaasta ehdotuksesta saa palkinnoksi 50 € lahjakortin. Jos sait jonkun mahtavan idean, niin ilmoita se Facebookin kautta!

Facebookissa Olsi Yökoris ottaa vastaan sloganideoita, tässä linkki:  https://www.facebook.com/olsi.yokoris?fref=tsEi kommentteja:

Lähetä kommentti